El proper 24 de setembre (18,15 h) tindrà lloc el taller intensiu de Creació de Llibres Pop-up (desplegables), dirigit a xiquets de 8 a 12 anys. L’objectiu és el.laborar una pàgina de llibre (o més) mitjançant una de les tècniques dels llibres desplegables.

Treballarem sobre personatges i ambientacións amb cartró que després seràn adaptats per a obrir-les com a desplegable. Com a proposta , adaptarem el conte de la Rosa Ràfales del Toi i la Tortugueta.

Us hi espero!

Sílvia

 

 

Libros publicados hasta la fecha:

  • Toi i la Tortugueta. Rosa Ràfales. Preedición 2020. Ilustraciones y Maquetación.
  • Arraïlades. Guillem Riba. Arbres en Peu de Vida. 2019. Colaboración.
  • Personatges Llegendaris de les Terres de l’Ebre. Joan Carles Borrego. Piolet Guies. Piolet 2018. Ilustraciones.
  • Habrá Valido la Pena. Enric Panisello Salvadó. Impremta Querol S.L. 2018. Ilustración y maquetación de portada.
  • El Mundo de las Abejas. Carmen Hernández Tiñena. Gràfiques del Matarranya. 2017. Ilustraciones.
  • Ànimalari. Silvia Mayans Gómez. Ed. Onix. 2 Edición 2016. Ilustraciones. Maquetación en colaboración con S. Mayans. (Ver www.animalaripoesia.wixsite.com/arts )
  • Guía de Usuario Mas la Llum. Marta Fernández Soriano. Gràfiques del Matarranya (Teruel). 2013 Ilustraciones.

L’objectiu del taller era introduir de manera pràctica les qüestions tècniques inicials referents al gravat i finalment acabar fent un punt de llibre personalitzat. El poemari Ànimalari que he il.lustrat (Sílvia Mayans 2015) ens va anar d’allò més bé per a veure diferents tipus de matrius i entendre el procés general.

Així doncs partírem d’un dibuix que vam traspassar a la planxa de linoli o guix. Després vam «gravar» la matriu amb gúbies. Finalment vam entintar la matriu per acabar fent la impressió sobre paper de gravat.