Horaris 2022-23:

L’horari d’inici, si són extraescolars, normalment, són les 17.15 i les sessions són d’1,5 hores, excepte pels xiquets més menuts d’infantil (5-7 anys) en que l’activitat dura 1 hora.

La sessió pot estar enfocada en pintura, en escultura o en dibuix (còmic per exemple) o barrejant les 3 disciplines (dimecres). Hi ha una tarda per cada activitat.

Activitats per adults: dimarts (veue taula). Il.lustració i dibuix-pintura lliures.

Possibilitat d’aprendre en anglès!

Sense stress. Amb naturalitat i total recolzament del xiquet i de manera pràctica i progressiva. L’anglès comparteix protagonisme a l’activitat artística principal. Àmbdos aspectes formen part del joc i l’experimentació amb l’activitat plàstica. Es fa una revisió oral amb repàs escrit d’expressions senzilles, verbs i noms aplicats a l’activitat artística. Per més detalls veure apartat cursos regulars.

Novetats d’enguany:

Noves disciplines a obrir en funció de la demanda:

    • MACRAMÉ
    • CREACIÓ D’OBJECTES AMB LLANA

Tarifes 2022-23:

veure apartat Docencia \ cursos estables

Veurem una introducció sobre el dibuix il.lustratiu i sobre la conversió en escenes de la nostra història .Dibuixarem-crearem personatges, valorant a quin públic va dirigit el nostre conte i intentant donar el nostre caràcter i personalitat. Experimentarem amb el color amb les tècniques manuals més habituals: retolador, aquarel.la i llàpis. Tantejarem tècniques mixtes, com el collage. Buscarem donar expressivitat i provocar emocions en el lector. Practicarem algo de cal.ligrafia.
Matins de dimecres de 9 a 10,30. Inici 4 de maig del 2022.

Enllaça a l’ entrada de Facebook

 

 

Horaris 2021-22:

L’horari d’inici, normalment, són les 17.15 i les sessions són d’1,5 hores excepte pels xiquets més menuts d’infantil (4-6 anys) en que l’activitat dura 1 hora.

La sessió pot estar enfocat en pintura, en escultura o en dibuix (còmic per exemple) o barrejant les 3 disciplines (dimarts). Hi ha una tarda per cada activitat.

Adults dimecres (macramé) i divendres (veue taula).

Possibilitat d’aprendre en anglès!

Possibilitat d’introduir progressivament l’ANGLÈS a les classes si la majoria del grup de pares hi està d’acord. Sense stress. Amb total recolzament del xiquet i de manera pràctica i progressiva. L’anglès NO és l’activitat principal. És un llenguantge que es pot fer servir per a complementar l’explicació en català i que es va introduïnt poc a poc. Pot formar part del joc i l’experimentació amb l’activitat plàstica. Per més detalls veure apartat cursos regulars.

Novetats d’enguany:

Noves disciplines a obrir en funció de la demanda:

  • Tècniques de PINTURA DECORATIVA PER PARET
  • CREACIÓ D’OBJECTES AMB LLANA
  • (*)Per l’estiu vinent es plantejarà campus d’estiu de TEATRE DE TITELLES (DISSENY I EL.LABORACIÓ DE TITELLES, ESCENOGRAFIA I INTERPRETACIÓ TEATRAL)

veure apartat Docencia \ cursos estables

El proper 24 de setembre (18,15 h) tindrà lloc el taller intensiu de Creació de Llibres Pop-up (desplegables), dirigit a xiquets de 8 a 12 anys. L’objectiu és el.laborar una pàgina de llibre (o més) mitjançant una de les tècniques dels llibres desplegables.

Treballarem sobre personatges i ambientacións amb cartró que després seràn adaptats per a obrir-les com a desplegable. Com a proposta , adaptarem el conte de la Rosa Ràfales del Toi i la Tortugueta.

Us hi espero!

Sílvia

El passat 10 i 11 de juliol es va realitzar el taller intensiu d’espart amb el Vall-de-Rourenc d’adopció Manuel Gallardo. L’objectiu marcat pel taller va ser el.laborar una funda tèrmica per ampolla (de vidre). Les qualitats de l’espart per a refrescar l’aigua quan es mulla són ben sabudes i vam voler aprofitar-les i produir un objecte d’utilitat bonic i al que es poden donar atres usos. Els resultats dels treballs dels assistents (un grup molt engrescat i treballador), espectaculars! Valoreu vosaltres mateixos.

La l’enllaç-imatge us donará entrada al vídeo muntat de l’activitat:

 

 

L’objectiu del taller era introduir de manera pràctica les qüestions tècniques inicials referents al gravat i finalment acabar fent un punt de llibre personalitzat. El poemari Ànimalari que he il.lustrat (Sílvia Mayans 2015) ens va anar d’allò més bé per a veure diferents tipus de matrius i entendre el procés general.

Així doncs partírem d’un dibuix que vam traspassar a la planxa de linoli o guix. Després vam «gravar» la matriu amb gúbies. Finalment vam entintar la matriu per acabar fent la impressió sobre paper de gravat.

Actividad dirigida a niños y padres conjuntamente. Organizado por el AMPA de la Escola Consol Ferré de Amposta.

Fotografías publicadas por el Facebook  del AMPA:

Ver más imágenes: