Horaris 2022-23:

L’horari d’inici, si són extraescolars, normalment, són les 17.15 i les sessions són d’1,5 hores, excepte pels xiquets més menuts d’infantil (5-7 anys) en que l’activitat dura 1 hora.

La sessió pot estar enfocada en pintura, en escultura o en dibuix (còmic per exemple) o barrejant les 3 disciplines (dimecres). Hi ha una tarda per cada activitat.

Activitats per adults: dimarts (veue taula). Il.lustració i dibuix-pintura lliures.

Possibilitat d’aprendre en anglès!

Sense stress. Amb naturalitat i total recolzament del xiquet i de manera pràctica i progressiva. L’anglès comparteix protagonisme a l’activitat artística principal. Àmbdos aspectes formen part del joc i l’experimentació amb l’activitat plàstica. Es fa una revisió oral amb repàs escrit d’expressions senzilles, verbs i noms aplicats a l’activitat artística. Per més detalls veure apartat cursos regulars.

Novetats d’enguany:

Noves disciplines a obrir en funció de la demanda:

  • MACRAMÉ
  • CREACIÓ D’OBJECTES AMB LLANA

Tarifes 2022-23:

veure apartat Docencia \ cursos estables

 

Altres vídeos del curs 2021-2022

Veurem una introducció sobre el dibuix il.lustratiu i sobre la conversió en escenes de la nostra història .Dibuixarem-crearem personatges, valorant a quin públic va dirigit el nostre conte i intentant donar el nostre caràcter i personalitat. Experimentarem amb el color amb les tècniques manuals més habituals: retolador, aquarel.la i llàpis. Tantejarem tècniques mixtes, com el collage. Buscarem donar expressivitat i provocar emocions en el lector. Practicarem algo de cal.ligrafia.
Matins de dimecres de 9 a 10,30. Inici 4 de maig del 2022.

Enllaça a l’ entrada de Facebook

 

 

 

Altres vídeos del curs 2021-2022

 

Altres vídeos del curs 2021-2022

Horaris 2021-22:

L’horari d’inici, normalment, són les 17.15 i les sessions són d’1,5 hores excepte pels xiquets més menuts d’infantil (4-6 anys) en que l’activitat dura 1 hora.

La sessió pot estar enfocat en pintura, en escultura o en dibuix (còmic per exemple) o barrejant les 3 disciplines (dimarts). Hi ha una tarda per cada activitat.

Adults dimecres (macramé) i divendres (veue taula).

Possibilitat d’aprendre en anglès!

Possibilitat d’introduir progressivament l’ANGLÈS a les classes si la majoria del grup de pares hi està d’acord. Sense stress. Amb total recolzament del xiquet i de manera pràctica i progressiva. L’anglès NO és l’activitat principal. És un llenguantge que es pot fer servir per a complementar l’explicació en català i que es va introduïnt poc a poc. Pot formar part del joc i l’experimentació amb l’activitat plàstica. Per més detalls veure apartat cursos regulars.

Novetats d’enguany:

Noves disciplines a obrir en funció de la demanda:

 • Tècniques de PINTURA DECORATIVA PER PARET
 • CREACIÓ D’OBJECTES AMB LLANA
 • (*)Per l’estiu vinent es plantejarà campus d’estiu de TEATRE DE TITELLES (DISSENY I EL.LABORACIÓ DE TITELLES, ESCENOGRAFIA I INTERPRETACIÓ TEATRAL)

veure apartat Docencia \ cursos estables

El proper 24 de setembre (18,15 h) tindrà lloc el taller intensiu de Creació de Llibres Pop-up (desplegables), dirigit a xiquets de 8 a 12 anys. L’objectiu és el.laborar una pàgina de llibre (o més) mitjançant una de les tècniques dels llibres desplegables.

Treballarem sobre personatges i ambientacións amb cartró que després seràn adaptats per a obrir-les com a desplegable. Com a proposta , adaptarem el conte de la Rosa Ràfales del Toi i la Tortugueta.

Us hi espero!

Sílvia

El passat 10 i 11 de juliol es va realitzar el taller intensiu d’espart amb el Vall-de-Rourenc d’adopció Manuel Gallardo. L’objectiu marcat pel taller va ser el.laborar una funda tèrmica per ampolla (de vidre). Les qualitats de l’espart per a refrescar l’aigua quan es mulla són ben sabudes i vam voler aprofitar-les i produir un objecte d’utilitat bonic i al que es poden donar atres usos. Els resultats dels treballs dels assistents (un grup molt engrescat i treballador), espectaculars! Valoreu vosaltres mateixos.

La l’enllaç-imatge us donará entrada al vídeo muntat de l’activitat:

 

 

¡Descubre los vídeos también en Facebook!

 

Up Next
You can skip ad in
SKIP AD >
Ad will start in..
Advertisement
Enable volume
 / 
LIVE
 • Speed1
 • Subtitles
 • Quality
 • Audio
Quality
  Speed
  • 2x
  • 1.5x
  • 1.25x
  • 1x (Normal)
  • 0.5x
  Subtitles
   Audio
    Chapters
     • Copy video url at current time
     • Fullscreen Exit Fullscreen
     This content is private
     Submit
     Please enter valid password!
     Coming Next
     CANCEL
     Load more

     Elena Solé, impulsora de la iniciativa de esta colectiva lleva la Artgrobotiga, en Arnes, espacio de venta de productos de artesanía y sala de exposiciones, referente cultural en la Terra Alta.

     Los artistas de las Terres de l’Ebre reunidos en esta colectiva:

     Àngels Cid; Silvia Franzoni; Ariadna Giménez; Juan Diego Giménez; Sergi Quiñonero; Isabel Torres; Albert Vergés; Xavi Viña.

     Pintura y pinceladas de arte conceptual de la mano de Sergi Quiñonero, poeta visual y coordinador de la muestra Natura i Art dels Ports.

     Abierta todo el mes de agosto. En la Artgrobotiga de Arnes. Terra Alta (Aragó, 8).